Üdvözöljük a weboldalunkon! support@poharcenter.hu Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox (v.58+)
Flags
Magyar

Pénznem:

HUF

Tálalás

 

 

A tálaló vödrök több változatban elérhetőek, kielégítve így mindenki ízlését és igényét. A rusztikus stílus kedvelőinek galvanizált acél vödreinket és cseréptálalóinkat ajánljuk, a kifinomultabb stílus kedvelőinek viszont a rozsdamentes acél és porcelán vödrök változatát javasoljuk.

Fontos tudnivaló: a porcelánvödrök fagyaszthatóba és sütőbe rakhatóak, a galvanizált vödrök és a cseréptálalók sajnos nem rendelkeznek egyik tulajdonsággal sem, továbbá étellel csakis a porcelánvödrök érintkezhetnek, miközben a galvanizált vödrökbe és cseréptálalókba zsírpapírt kell előszőr helyezni és majd csak ezt követően az ételt.

 

Ami a cseréptálalókat illeti, étel tálalásán kívül, koktélok szervíroztatására is kiváló és egyben esztétikus is, mely egy rozsdamentes acél betét behelyezése által lehetséges.

 

Az öntöttvas tálalók kiváló választás hideg és meleg elsőfogások és köretek szervírozásához. Sütőbe rakhatóak illetve indukciós főzőlapon kívül, minden más típusú főzőlapra alkalmas.

Használat előtt alapos mosás javasolt, illetve használat után szappanos vízzel és kefével javasolt meleg vízben tisztítani. Áztatása tilos, továbbá mosás után alapos szárítást igényel. Az alapos törlést követően kis sütő olajjal tűzön kb. 1 percet teljesen kiszárítani.

 

Nem javasolt tisztítószerek és súrolok és dörzsik használata.

 

 

Zománcozott és Galvanizált termékek

A rusztikus stílust képviselik a zománcozott tányérok, bögrék és zománcozott és galvanizált tálak is, viszont felejtsük el az egykori hagyományos használatokat. A zománcozott bögrék használata nem csak italok szervírozásához alkalmas, hanem krokett, steak burgonya vagy más finomság tálalására is.

A zománcozott és a galvanizált termékek közötti egyetlen egy különbség az, hogy miközben a zománcozott termékek étellel érintkezhetnek a galvanizált termékekre előtte zsírpapírt kell helyezni.

 

Műanyag és rozsdamentes kosarak

A jelenlegi trend nagy szereplői az egykor csak kenyértálalásra használt kosarak, manapság, azonban, ahogyan a zománcozott és cseréptálalók esetében is, multifunkcionálissá váltak.

 

A modern zsírpapírok segítségével ma már ételtálalásra is használhatjuk őket, ami egy feltűnően új és korszerű látvány.

 

 

Farekeszek és fadobozok

Egy szintén rusztikus darab a farekesz, ami a jelenlegi trendben nagy szerepet játszik. A rekeszek multifunkcionális szerepet játszanak, ezáltal fűszertartók, szószosüvegek tárolására, tálalására vagy akár reggeli felszolgálásához is alkalmas illetve felfordítva akár kisebb tálkák szervírozásához is tökéletes.

 

Szószos, melamin tálkák

 

 

Hőingadozás tűrés Mosogatógépben mosható Nem mikrózható

 

Fadeszkák, és Palatáblák

A fadeszka és a palatáblára való tálalás rusztikus és egyben egyedülálló szervírozási módszer.

A fadeszka és a palatábla tisztítása kímélő tisztítószert és bő vízben való öblítést igényel. Tilos áztatni, mivel ez károsítja a terméket. Mosás után azonnali szárítást, alapos törlést igényel.

A fadeszkát túlszáradás veszélye miatt, nem javasolt tűző napon hagyni, mosogatógépben nem mosható és hűvös helyen tárolandó. Amikor a deszka teljesen megszáradt, a fa eredeti színe megőrzésé végett, kenjük be bármilyen növényi olajjal.

Nem javasolt közvetlenül a palatáblán vágni, mivel ez roncsolhatja a pala felületét.

A palán tárolható étel maximális hőmérséklete 70°C-os lehet.

 

Mutat12 db / oldal

Rács  Lista 

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7

Csatos üveg 230ml 8,2cm x 8,1cm

Nettó: 736,56 Ft Bruttó: 935,43 Ft

Melamin ramekin tálka 8,1cm kék

Nettó: 407,07 Ft Bruttó: 516,98 Ft

Melamin ramekin tálka 7,5cm sárga

Nettó: 330,26 Ft Bruttó: 419,43 Ft

Tálaló vödör rozsdamentes 12x11 cm (8dl)

Nettó: 1 356,80 Ft Bruttó: 1 723,14 Ft

Tálaló vödör rozsdamentes 10x9 cm (5dl)

Nettó: 1 100,80 Ft Bruttó: 1 398,02 Ft

Tálaló vödör rozsdamentes 7x6 cm (1,25dl)

Nettó: 570,35 Ft Bruttó: 724,34 Ft

Terrakotta cserép 11,2x9,7 basalt

Nettó: 640,00 Ft Bruttó: 812,80 Ft

Zománcozott bögre 3,6dl kék

Nettó: 1 772,80 Ft Bruttó: 2 251,46 Ft
Mutat12 db / oldal

Rács  Lista 

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7