Üdvözöljük a weboldalunkon! support@poharcenter.hu Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox (v.58+)
Flags
Magyar

Pénznem:

HUF

Rólunk

 

Cégünk immár két évtizede foglalkozik vendéglátóipari fogyóeszközök forgalmazásával. Töretlen fejlődésének hála a vállalat mára az iparág egyik meghatározó szereplője lett. Küldetésünk, hogy vásárlóinknak, partnereinknek egyre jobb szolgáltatást, termékeket biztosítsunk.

 

Vállalatunk disztribúcióval is foglalkozik, elsősorban azért, hogy minél kedvezőbb beszerzési forrásokból láthassa el partnereit. Az elmúlt 5 évben több jelentős márkát is elkezdhettünk forgalmazni, közülük nem egy kizárólagos képviseletét is a Pohár Center láthatja el.

Az importunk főként olaszországi gyártók termékei.

Cégünk képviseli az olasz Lucart Group-ot , amely higiéniai- és ipari papírtermékeket, szalvétákat, asztalterítőket gyárt és az ökopapír gyártás egyik legkiemelkedőbb képviselője.2015-ben a Lucart Group Elit Partnere lettünk!

A Gold Plast prémium minőségű eldobható és mosható műanyag termékekkel foglalkozik, mely nélkülözhetetlen a minőségi vendéglátás területén.

A szintén olasz ILIP műanyag eldobható termékek (poharak, tányérok, evőeszközök, ételszállító és csomagoló dobozok, lebomló műanyag termékek) gyártásával foglalkozik, és széles körben kínál megoldást az étkeztetésben, akár a bio- és eldobható műanyagok (PLA) terén is. Gyári ügynöki tevékenységet is ellátunk!

A FRE-PRO a FRESH PRODUCTS termékcsalád európai képviselője. A termék átment az amerikai LLC (csúcsminőségű innovatív illatosító-gyártó) ellenőrzésein. Professzionális, hatékony, minőségi, költséghatékony megoldásokat és szolgáltatásokat nyújt az illatosítás terén.

2012-ben vettük fel termékpalettánkba a német Dr. BecherGmbh. termékeit, melyek a professzionális konyhai tisztításra, konyhai gépek, automaták tisztítására kínálnak hatékony megoldást. A márka termékpalettáját a gyártóval együttműködve, fokozatosan vezetjük be a hazai piacra.

A konyhai és bár kiegészítőket a szegmens egyik legszélesebb termékskáláját kínáló cége, a német Westmark szállítja részünkre.

 

 

 

Az általunk forgalmazott termékek eredete beazonosítható, igény esetén készséggel bemutatjuk a szükséges engedélyeket és adatlapokat. Minden reklamációt kivizsgálunk, a hibás termékeket pedig azonnali hatállyal kicseréljük. A felmerülő panaszokat a hr[at]poharcenter.hu címre várjuk.

Egyik legfontosabb célunk, hogy levegyük az Ön válláról a termékcsoporttal kapcsolatos terheket! Reméljük Ön is megtalálja nálunk, amire szüksége van. Amennyiben további kérdések merülnek fel Önben, hívjon bátran.

Ifj. Horváth István
Ügyvezető