Üdvözöljük a weboldalunkon! support@poharcenter.hu Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox (v.58+)
Flags
Magyar

Pénznem:

HUF

Kedvezmények

 

 

Árkedvezményeink

 

Honlapunkon listaárakat láthatók. Listaáron bárki leadhatja a rendelését. Listaáras vásárlásainkhoz a következő kedvezmények járnak értékhatár függvényében:

 

Egyszeri vásárlási kedvezmény

50.000 Ft-tól 100.000 Ft-ig

3%

100.000 Ft-tól 500.000 Ft-ig

5%

500.000 Ft-tól

8%

 

A feltüntetett összeghatárok bruttó értékben értendőek, és további kedvezményekkel nem vonható össze!

(A rendelés leadásakor a rendszer által számított végösszeg eltérhet akciós termékek vásárlása esetén.)

 

Amennyiben Ön új vásárló, de vendéglátóipari egységébe vásárolna, úgy ezt kérjük tüntesse fel a rendelés leadásánál a megjegyzés rovatba és további kedvezményt tudunk biztosítani melynek mértéke 5%. A rendelés feldolgozásánál leellenőrizzük a céges adatait és értesíteni fogjuk a kedvezmény beállításáról és egyúttal küldünk egy visszaigazolást a helyes árakkal. Az első beállítás után már az Ön saját árait fogja látni bejelentkezés után és a rendelés visszaigazolásán is.

Az egyszeri vásárlási kedvezmény ebben az esetben is fenn áll.

Amennyiben Ön törzsvásárlónk és még nem vásárolt a honlapon keresztül, akkor a regisztrációt követően kérjük telefonon vagy e-mailen keressen minket, hogy átállíthassuk a törzsvásárlói árkategóriánkra.

Amennyiben Ön viszonteladó úgy abban az esetben telefonon vagy e-mailen keresztül tudjuk megbeszélni és beállítani a megfelelő árkategóriát.

Minden esetben a beállítás után már az Ön egyedi árait fogja látni bejelentkezés után. Ez a funkció csak regisztrált vásárlóknál lehetséges.